Kuka kuulee kutsun? Ja vastaa.

18.03.2022

Rilla Tervonen

Eletään sellaista aikaa, jolloin meidän henkilökohtainen suhtautuminen itseen ja muihin koetellaan. Ensin oli korona aika, jolloin ns. pelättiin toisiamme .Ja nyt kun korona on unohdettu, meidän perusturvallisuus on koetuksella. Vaikkakin välitöntä vaaraa ei ole. Havannoin ympärillä yhteen hiileen puhaltamista. Meidät on tarkoitettu yhteen, yhdessä selviämään. <3


 Miten tämän nyt ilmaisisi niin että ymmärrät mitä tarkoitan. Minulla on tilat jotka mahdollistavat erilaisten iltojen järjestämisen. Pidin asiakkailleni illan "Tunteet ja keho" teemalla viikko sitten. Minna Hautamäki oli luennoimassa aiheesta. Toiveena tuli jos pitäisin vastaavia iltoja myös jatkossa. Olisiko tulijoita?

Heitän palloa teille lukijoille, seuraajille ja asiakkaille. Millaisia iltoja haluaisitte? Mikä sinua resonoi? Mitä tarvitsisit juuri nyt tässä elämän vaiheessa?

Meidän jokaisen hyvinvointi koostuu eri asioista, suurimmaksi osaksi samoista asioista. Uni, liike, ravinto, ihmissuhteet, elämän merkitykset ja harrastukset..

Hyvä lisää hyvää ja se pätee myös tässä ajassa.  Rajaa elämästä vähemmälle  kuormittavat asiat. Lisää tietoisesti kaikkea parempaa tilalle<3 

Minulla on tilat, teillä on mahdolliset tarpeet. Millaista tilaatte, minä hoidan loput! :D

Ihanaa Aurinkoista viikonloppua ihan jokaiselle!