Hieronta helpottaa vaivoja.

16.11.2020

Hieronta on hoitoa, joka helpottaa vaivoja. Vaivojen syy löytyy usein arkipäivän rutiineistamme.

Jaakko istuu sohvalla jalat ristissä aina samalle puolelle käännettynä. Hän kärsii alaselkävaivoista.

Maija tekee näyttöpäätetyötä. Unohtaa taukojumpat ja lihasharjoittelun. Hartiat ja niskat vaivaa. Ajoittain päätäkin särkee.

Nämä kaksi ovat esimerkkejä arkipäivän rutiineista, jotka voivat johtaa kroonisiin ongelmiin. Näihin vaivoihin haemme apua hierojalta. Tämä on okei ja vaivojen hoito on syytä aloittaa avaamalla jumissa olevat paikat. Kestävät tulokset ja vaivojen kokonaan poistaminen vaatii kuitenkin yhteistyötä ja mahdollisesti muutoksia arkirutiineihin. Hieronnassa käyn kanssasi läpi vaivojen aiheuttajia ja pyrimme yhdessä löytämään näihin ennaltaehkäisevät menetelmät.

Hieronta tuo pysyviä tuloksia kun jaksamme tehdä yhdessä pitkäjänteisesti töitä

Olemme aika kärsimättömiä myös tulosten suhteen käydessämme hieronnassa. Haluaisimme että jännitykset häviäisivät heti parin hieronta kerran jälkeen ilman että itse ole tehneet asian eteen muita korjaavia toimenpiteitä. Jos kivut ja lihasjännitykset on hankittu monen vuoden aikana tekemällä töitä huonossa asennossa tai käyttämällä kehoa yksipuolisesti, myös niiden hoitaminen vie aikaa.

Keholla on taipumus hakeutua takaisin vanhaan tuttuun tilaan. Jos lihakset ovat tottuneet olemaan kireitä, ne vetäytyvät hieronnan jälkeen takaisin lyhentyneeseen tilaan. Esimerkiksi toimistotyöntekijän pitkittyneet niska-hartiavaivat vaativat 5-10 hieronnan sarjan ja lisäksi asiakkaan täytyisi olla myös itse aktiivinen: hänen tulee korjata työasentoaan, tehdä taukojumpat ja löytää jokin kehoa avaava ja huoltava liikuntaharrastus.

Varaa aika hierontaan

Varaa aika hierontaan niin rakennetaan sinulle yhdessä parempaan hyvinvointiin:

Hieronta Jyväskylä: Varaa aika

#hieronta jyväskylä #hieroja jyväskylä #hieroja #klassinen hieroja #hieronta


-Anu