Kuka olen?

kuva Rilla Tervonen


Olen Anu Kilpeläinen, koulutettu hieroja, vyöhyketerapeutti, kokki ja äiti.

Unelmani on tehdä työtä, jossa voin auttaa ihmisiä oivaltamaan ja voimaan paremmin. Opiskelemalla ihmisen anatomiaa, refleksologiaa ja ihmismieltä olen halunnut ymmärtää mitä ihminen on ja mistä hyvinvointimme muodostuu. Kaikki me olemme toisinaan kuormittuneita, stressaantuneita ja jumissa. Se tuntuu mielessämme ja kehossamme. Hoitamalla autan sinua irti kehosi jumeista ja näin annat mielellekin tilaa parantua.

Koulutettu hieroja

Hieronta on koko elämäni ollut tärkeä osa minua. Ystäväni ja läheiset ihmiset kannustivat minua opiskelemaan aihetta enemmän. Halusin oppia ihmisen anatomiaa ja miten hieronnalla voidaan aidosti auttaa ihmisiä. Ryhdyin opiskelemaan anatomiaa ja hierontaa Jyväskyläläisessä Hierojakoulu OTE:ssa. Suoritin hieronnan ammattitutkinnon 2018-2019 erinomaisin arvosanoin. Kun hieron sinua, laitan koko persoonani peliin, sillä jokainen hieronta tuo minulle hyvää mieltä.

Vyöhyketerapeutti

Vyöhyketerapia on auttanut lapsiani lapsuuden itkuisissa hetkissä ja auttanut minua jaksamaan äitiyden ja perhearjen paineissa. Kun lapseni ovat varttuneet, haluni oppia tämä taito kasvoi myös minussa. Kouluttauduin vyöhyketerapeutiksi Jyväskylässä Päivi Mustajärven johdolla. Opintoihini kuului mm: stressinhoito, lapsettomuushoito, raskaushoito, synnytyksenkäynnistyshoito, vauvahieronta/koliikinhoito, vaihdevuosiongelmien hoito, vitamiinit, aminohapot, rasvahapot, maitohapot, Gua Sha-hoito, erilaiset kehoa tasapainottavat hoidot. Vyöhyketerapialla voin auttaa sinua ja näin saada itsekkin hyvää mieltä.

NLP Master Practitioner

Vuonna -13 väsyin. Tarvitsin apua. Löysin avun NLP-valmennuksesta. NLP auttoi minua ymmärtämään kuka olen ja miksi olen minä. Minulla oli ympärilläni mahtavat mentorit ja opiskelin itsekin NLP Master Practitioner tasolle . Tästä on hyötyä työssäni sinulle ja myös itsellenikin. Varsinaista valmennusta en tee.